Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa Crema Linte Verde

Supa Crema Linte Verde. Supele cremă sunt pe placul copiilor, în general. 1 cana linte 1 ceapa mare 1 ardel rosu 1 ardel galben 1 ardel verde 1 lamaie mare. După o jumatate de ora se. O puteti pregati in post si nu numai. Mixati supa cu un blender de mana.

Lintea este o leguminoasa mai putin populara in tara noastra, desi are o valoare nutritionala incontestabila, fiind foarte bogata o gasim in rafturile marilor magazine si in cele naturiste sub forma de boabe mici portocalii, verzi sau maronii. Mixati supa cu un blender de mana. Am pus și o poză cu dana încântată că a primit și ea de mâncare, mai ales că timp de. Este bogata si cremoasa, dar in acelasi timp este usoara si delicata, daca asta are daca iubiti lintea, incercati si dhal cu linte rosie sau tocana de linte cu cartofi dulci si lapte de cocos. Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de supa de linte il gasiti in clipul de mai jos!

Supa Crema De Linte Verde Artă și Savoare
Supa Crema De Linte Verde Artă și Savoare Source from : https://artasisavoare.wordpress.com/2011/09/13/supa-crema-de-linte-verde/
Este ușor de pregătit, dar pentru a te asigura, îți spunem mai jos. După o jumatate de ora se. Timpul ei de fierbere e de maxim 30 minute. 1 cana linte 1 ceapa mare 1 ardel rosu 1 ardel galben 1 ardel verde 1 lamaie mare. Astazi, insa, am zis ca trebuie sa vina primavara si in meniul zilnic si am riscat.

Reteta cu care voi participa la concurs este o supa crema delicioasa ,sanatoasa si foarte hranitoare ,ideala in curele de slabire dar si pentru cei ce doresc sa manance sanatos si bun.

Supa de linte este si foarte sanatoasa, lintea este bogata in proteine vegetale care sunt benefice pentru organism si ofera satietate. Nu, lintea verde nu e necesar sa fiarba in oala cu presiune. 😍 consumand linte, ne vom mentine. Supa crema de linte in stil turcesc подробнее. Supa aceasta de linte verde contine lapte de cocos si condimente indiene.

Perfecta chiar si in zilele de vara, intrucat fierbe. Oprim focul si lasam supa sa se raceasca putin. Mixati supa cu un blender de mana. Lintea se adaugă doar la sfârșit, fiebe în 10 minute. Datorită lor și fetele mele, de mici, au mâncat diferite combinații de legume pe.

Supa Crema De Linte Cu Lamaie Si Porumb
Supa Crema De Linte Cu Lamaie Si Porumb Source from : https://www.e-retete.ro/retete/supa-crema-de-linte-cu-lamaie-si-porumb
O puteti pregati in post si nu numai. Iata o reteta de supa crema absolut delicioasa, potrivita pentru acele zile in care tii post sau esti la dieta. Asociată des cu supa cremă de legume ori supa cremă de dovleac, datorită gustului supa cremă de linte poate fi consumată drept aperitiv ori fel principal în orice moment al zilei. O supa satioasa si sanatoasa. Timpul ei de fierbere e de maxim 30 minute.

Supa crema de linte in stil turcesc подробнее.

Recunosc faptul ca am ocolit multa vreme lintea. Perfecta chiar si in zilele de vara, intrucat fierbe. Timpul ei de fierbere e de maxim 30 minute. Lintea este bogata in proteine, vitamine, carbohidrati, fibre, minerale, contine acizi grasi omega 3 si omega 6, aminoacizi si poate inlocui oricand cu succes carnea. Se curata ceapa, usturoiul si morcovul, se spala si se toaca marunt.

Consistentă, cu o textură fină, bogată în minerale și vitamine, supa cremă de linte verde fără carne este un fel de mâncare foarte sănătos și hrănitor. Supa crema de linte in stil turcesc подробнее. Supa crema de linte poate fi introdusa in meniul saptamanal al familiei dar o putem servi si la mesele sarbatoresti. Daca considerati ca este prea multa apa, mai luati din ea. Adaugam lintea, aproximativ 1 litru de apa calda si foaia de dafin si fierbem supa de linte verde aproximativ o ora.

Supa Crema De Linte Delicioasa Clubul Bebelusilor
Supa Crema De Linte Delicioasa Clubul Bebelusilor Source from : https://clubulbebelusilor.ro/supa-crema-de-linte-delicioasa/
Supa cremă de linte verde se servește caldă, după ce a fost preparată. In uleiul incins se caleste ceapa tocata marunt. Supa cremă de linte verde se prepară la fel ca toate celelalte supe cremă (necesită mai multă apă față de alte tipuri de supă cremă) și se pasează cu blenderul vertical. Consistentă, cu o textură fină, bogată în minerale și vitamine, supa cremă de linte verde fără carne este un fel de mâncare foarte sănătos și hrănitor. Oprim focul si lasam supa sa se raceasca putin.

In uleiul incins se caleste ceapa tocata marunt.

Supele cremă sunt pe placul copiilor, în general. Conservatorio giuseppe verdi milano ciorba fasole verde cu smantana conserve pentru iarna fasole verde conservare salata verde pentru iarna conacul verde bistrita meniul zilei complex turistic verdi băile felix combina recoltat mazare verde complex rezidential dealul verde. Lintea se adaugă doar la sfârșit, fiebe în 10 minute. 2 pahare de linte (lasate in apa peste noapte) 1 morcov 1 cartof 1 telina (cat un cartof) 1 ceapa 1 ardei capia sare, boia, cimbru patrunjel 2 linguri ulei de masline suc de rosii. Lintea este bogata in proteine, vitamine, carbohidrati, fibre, minerale, contine acizi grasi omega 3 si omega 6, aminoacizi si poate inlocui oricand cu succes carnea.

Posting Komentar untuk "Supa Crema Linte Verde"