Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Sibiu Turnisor

Case De Vanzare Sibiu Turnisor

De vanzare casa formata din 2 apartamente in sibiu, zona turnisor, cu o suprafata utila totala de 168 mp, cu posibilitate de intrare cu masi. Cartierul turnișor este de asemenea situat la marginea de vest a orașului sibiu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cash locatie casa de vanzare in sibiu:turnisor caile de acces pana la proprietate sunt amenajate in proportie de 80%. Teren de vanzare intravilan zona turnisor sibiu, cu o suprafata de 11.800, lungime de 218 m, latime 55,41 m, procentul de ocupare al terenului pot este pe ofera.ro vei gasi 36 anunturi imobiliare din sibiu;oferte cu apartamente de vanzare sibiu, apartamente de inchiriat, case de vanzare, case de. Casa de vacanta , mobilata si utilata in marginimea sibiului.

Vanzare Casa 7 Camere Turnisor Sibiu
vizitati articolul complet aici : http://www.magazinuldecase.ro/anunturi-imobiliare-sibiu/271783-vanzare-casa-7-camere-turnisor.html
Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de case vile in sibiu. Rezultat de cautare pentru case vanzare turnisor sibiu în românia. Apartament 3 camere decomandat de vanzare in selimbar.

Găsește imobile de vânzare în sibiu la cele mai bune prețuri.

Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de case vile in sibiu. Casa singur in curte cu 3 camere de vanzare, in sibiu zona turnisor, cu teren de 363 mp, cu o deschidere de 20 metri liniari la un front. Casa de vanzare in sibiu, singur in curte, zona lupeni casa este compusa din:

Case vile de vanzare in sibiu, turnisor. Intrarea in casa se face. Suprafata imobilului de 160 mp utili este impartita pe.

Casa De Vanzare In Turnisor Sibiu 6846
vizitati articolul complet aici : http://www.imobiliareterra.ro/casa-vila-6-camere-de-vanzare-turnisor-sibiu-4288.html
Casa singur in curte de vanzare in zona centrala sibiu imobilul detine o suprafata de teren de 236mp, cu 2 fronturi stradale. Imobiliare » case de vanzare. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de case vile in sibiu.

1 oferte de case de vanzare au fost gasite.

Case de vânzare în turnisor, sibiu. Case de vanzare in turnisor, sibiu (zona). 1 casă de vânzare, sortare.

Case de vanzare in sibiu, zona turnisor. 478 de case/vile de vanzare in sibiu, judetul sibiu, pe imobiliare.ro. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii.

Casa Turnisor Properties In Sibiu Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/casa-sibiu-turnisor
Suprafata utila 468,0 m2 suprafata terenului 700,0 m2 suprafata construita 201,6 m2 numar camere 4 numar bai 3 stadiul constructiei finalizat numar bucatarii 2 numar balcoane 2 disponibilitate. Casa are o suprafata utila de 220 de mp din care 120 mp reprezinta 3 camere spatioase si modern amenajate, baie. Casa de vanzare parc sub arini.

Case de vânzare în turnisor, sibiu.

Casa de vanzare sibiu zona turnisor. De vanzare casa formata din 2 apartamente in sibiu, zona turnisor, cu o suprafata utila totala de 168 mp, cu posibilitate de intrare cu masi. Profita de preturile avantajoase in sibiu in centru sau spre periferie.

1 komentar untuk "Case De Vanzare Sibiu Turnisor"