Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Greva de avertisment la metrou, joi. Sindicaliștii de la metrou amenință din nou cu greva generală.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Luni, 12.11.2018, consiliul general uslm intrunit in sedinta extraordinara a respins ne cerem scuze publicului calator pentru disconfortul care se va crea prin oprirea timp de 2 (doua) ore a metroului bucurestean, dar noi ca si. Greva la metroul din bucurești ar putea începe pe 10 noiembrie. Tribunalul bucurești a decis luni că greva de avertisment declanșată de.

Greva La Metrou A Fost Mutată Miercuri Anunt Oficial Metrorex E Pe O Perioadă Nedeterminată
vizitati articolul complet aici : https://stirimondene.fanatik.ro/greva-la-metrou-a-fost-mutata-miercuri-anunt-oficial-metrorex-e-pe-o-perioada-nedeterminata-18283455
Circulația cu metroul în bucurești va fi dată peste cap săptămâna viitoare. Greva la metroul din bucurești ar putea începe pe 10 noiembrie. Sindicaliștii au anunțat că marți sau miercuri intră în grevă.

Angajatii de la metrou fac greva joi dimineata si ameninta cu blocarea totala a subteranului.

Greva asta are 2 scopuri: Va fi sau nu grevă la metrou? Grevă la metrou la mijlocul lunii decembrie?

Cei din capitală vor fi nevoiți să circule cu alte autoturisme, pentru că în dimineața de joi, 15 noiembrie, metrorex anuntă. Circulația cu metroul în bucurești va fi dată peste cap săptămâna viitoare. Grevă la metrou, joi dimineață.

Video Ministrul Transporturilor Lucian șova Declarație Despre Greva De La Metroul Bucureștean
vizitati articolul complet aici : http://stiri.tvr.ro/greva-de-avertisment-la-metrou-joi--intre-4-00---i-6-00--ministrul-transporturilor--metroul-bucure--ti-nu-a-fost-construit-pentru-bunastarea-catorva-dintre-liderii-sindicatului_838223.html
Stiri interne • pe 14.11.2018 la 18:00. Niciun tren nu va mai circula. Luni, 12 noiembrie 2018, 13:26 actualizat luni, 12 noiembrie 2018, 13 grevă de avertisment la metrou, joi dimineață, urmată de o grevă generală pe tot parcursul zilei, este anunțul sindicaliștilor, după ce negocierile cu.

Grevă generală la metrou, începând de miercuri, 21 noiembrie!

Stiri interne • pe 14.11.2018 la 18:00. Acasă actualitate politic grevă la metrou joi dimineaţă. Când se închid stațiile de metrou.

Totuşi, reprezentanţii sindicatului liber metrou speră să fie dezamorsat conflictul colectiv de muncă pentru a evita neplăcerile călătorilor. Presa scria la acea vreme că una din firmele care îşi. În ce interval orar nu vor circula joi, 15 grevă la metrou!

Se Anunță Cea Mai Mare Grevă De La Metrou Sute De Mii De Bucureșteni Vor Fi Afectați
vizitati articolul complet aici : https://www.capital.ro/se-anunta-cea-mai-mare-greva-de-la-metrou-sute-de-mii-de-bucures.html
Administrația și sindicatele interpretează diferit o. Sindicatul de la metroul bucureștean a decis marţi să amâne declanşarea grevei generale până după o primă întâlnire cu noul ministru al transporturilor, informează uslm tribunalul bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de uslm în data de 15 noiembrie 2018, pe motiv că. Angajatii de la metrou fac greva joi dimineata si ameninta cu blocarea totala a subteranului.

Capitala riscă să fie blocată în următoarele zile.

Sindicatul de la metroul bucureștean a decis marţi să amâne declanşarea grevei generale până după o primă întâlnire cu noul ministru al transporturilor, informează uslm tribunalul bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de uslm în data de 15 noiembrie 2018, pe motiv că. Trenurile nu vor circula timp de doua ore. Transportul în comun, atât la suprafață cât și în subteran, ar putea fi paralizat de greva generală a angajaților de la metrorex și societatea de transport bucurești.

1 komentar untuk "Greva La Metrou Noiembrie 2018"